Sprogimas

Teisėsaugai pradėjus ikiteisminį tyrimą, keičiama laikinoji NTAKD direktorė

direktoreTeisėsaugai pradėjus ikiteisminį tyrimą dėl pavasarį paskirtos laikinosios Narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės departamento (NTAKD) direktorės Evelinos Pridotkienės, Vyriausybė pirmadienį atšaukė ją iš šių pareigų.

„Gavau šiandien informaciją apie Evelinos Pridotkienės, kuriai mes (...) buvome pavedę eiti direktoriaus pareigas, kol bus įvykdyta atranka ir atrinktas naujas vadovas, atžvilgiu pradėtą ikiteisminį tyrimą, kuris neleistų jai eiti savo pareigų kad ir laikinai“, – posėdyje pranešė premjerė Ingrida Šimonytė.

E. Pridotkienė laikinosios įstaigos vadovės pareigas eina nuo balandžio, ji taip pat vadovauja NTAKD Stebėsenos ir analizės skyriui.

Vietoje E. Pridotkienės laikinai vadovauti departamentui paskirta dabartinė direktoriaus pavaduotoja Gražina Belian.

E. Pridotkienė pareigose šių metų balandžio 1 dieną laikinai pakeitė nuo 2020 metų departamentui vadovavusį Renaldą Čiužą.

R. Čiužas iš pareigų apsisprendė trauktis po to, kai sulaukė pavaldinių kaltinimų dėl psichologinio spaudimo ir mobingo, nors šiuos priekaištus neigė.

BNS nuotrauka


Informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo neleidžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode