Sprogimas

Volgogrado srityje gyvenanti pora netikėtai sužinojo, kad jų „miręs“ vaikas gyvena internate

 

Rusijos Volgogrado srityje gyvenantys sutuoktiniai tik po septynerių metų sužinojo, kad mirusiu laikytas jų vaikas yra gyvas – gavę pranešimą apie įsiskolinimą už jo išlaikymą vaikų internate.

„Antstolio tarnyboje atsidūrė du teismo sprendimai, pagal kuriuos buvo areštuotos vienos Volgogrado srityje gyvenančios skolininkės sąskaitos. Norėdama sužinoti arešto priežastį moteris kreipėsi į FTAT pareigūnus ir išsiaiškino, kad ji esanti skolinga alimentų internatui, kuriame augo jos sūnus. Nors, pasak moteris, savo vaiką ji laikė mirusiu nuo 2011 metų“, – informavo Federalinės teismo antstolių tarnybos (FTAT) regiono valdybos atstovė Nadežda Zotova.

Skolininkė antstoliams sakė, kad vaiką ji pagimdė 2011 metais, tačiau gydytojai jai pasakė, kad kūdikis ilgai negyvens. Todėl jauna mama nusprendė parašyti pareiškimą ir oficialiai atsisakyti savo naujagimio. Po penkių dienų į ligoninę sugrįžusiems sutuoktiniams medikai pasakė, kad jų vaikas jau mirė.

Kad jis yra gyvas pora sužinojo tik dabar.

„Teismo antstoliai skolininkei pranešė vaikų internato adresą ir tarpininkavo, kad ji susitiktų su savo vaiku. Moteris kreipėsi į teismą dėl tėvystės teisių atstatymo ir jos prašymas buvo patenkintas. Vaikas buvo perduotas šeimai“, – sakė N. Zotova.

260 tūkst. rublių siekianti skola vaikų internatui buvo sugrąžinta.

Volgogradas, Rusija, vasario 21 d. („Interfax“-BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode