Sprogimas

„Tele2“ pasiūlymas šeimoms: internetas namams tik nuo 1,99 Eur/mėn.

Mobiliojo ryšio bendrovė „Tele2“ savo klientamsparuošė išskirtinius interneto namams pasiūlymus. Klientai, savo vardu operatoriaus tinkle turintys 1 ar daugiau numerių, jau dabar gali pasirinkti šeimos poreikius geriausiai atitinkantį „Tele2 Laisvo interneto“ planąnuo 1,99 Eur/mėn.

„Kuo daugiau šeimos numerių yra mūsų tinkle, tuo didesnė nuolaida šiuo metu yra taikoma namų internetui. Be to, siekiame, kad visi „Tele2“ klientai rastų būtent sau patraukliausius namų interneto pasiūlymus, todėl parengėme įvairių paketų, kurie skiriasi gigabaitų kiekiu“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius.

„Tele2“ klientai sau ir savo šeimai geriausią pasiūlymą išsirinkti ir juo pasinaudoti gali jau dabar.Tam tereikia užpildyti formą internetinėje svetainėje www.tele2.lt arba užsukti į bet kurį „Tele2“ saloną.

Kuo daugiau numerių – tuo didesnė nuolaida

Dabar daugiau numerių„Tele2“ tinklereiškia ir didesnes nuolaidas namų internetui.Pavyzdžiui, klientai, operatoriaus tinkle savo varduturintys 3 ir daugiau „Tele2“ numerių, namų internetąšiuo metu gali įsigyti tik nuo 1,99 Eur/mėn., registravę 2 numerius – nuo 2,99 Eur/mėn., o turintys 1 numerį – nuo 3,99 Eur/mėn.

Būti „Tele2“ šeimos dalimi verta dar ir dėl to, jog nepaisant turimų numerių skaičiaus, operatoriaus klientai dabar gali rinktis iš 5 skirtingų „Tele2 Laisvo interneto“ namams planų, o jiemsdabar taikomos nuolaidos siekia net iki 85 proc., lyginant su kainomis be sutarties.

Tiems, kurie ieško itin pigaus interneto namams pasiūlymo, rekomenduojama rinktis planą su 25 GB duomenų. Akcijos metu šio plano kaina prasidedatik nuo1,99 Eur/mėn. (kaina be sutarties neakcijos metu –  13 Eur/mėn.).

Šeimos, kurioms reikia daugiau interneto duomenų, gali rinktis planą su 50 GB. Dabar jį įsigyti galima vos nuo3,99 Eur/mėn. (kaina be sutarties ne akcijos metu – 15 Eur/mėn.).

Ne tik naršantiems internete, bet ir jame žiūrintiemsfilmus ar besiklausantiems muzikos, patariama rinktis interneto namams planą su 100 GB duomenų. Šiuo metu jo kaina prasideda vos nuo 5,99 Eur/mėn. (kaina be sutarties ne akcijos metu – 19 Eur/mėn.).

Tuo tarpudažnai žaidžiantiems kompiuterinius žaidimus ar žiūrintiems vaizdo transliacijas realiu laiku patariama rinktis interneto namams planą su 200 GB duomenų. Dabar šį planą įsigyti galima tiknuo 12,99 Eur/mėn. (kaina be sutarties ne akcijos metu – 22 Eur/mėn.).

Aktyviausiems internautams rekomenduojamas neribotas namų internetas. Visą akcijos laikotarpį jo kainaprasideda vos nuo14,99 Eur/mėn. (kaina be sutarties ne akcijos metu – 24 Eur/mėn.).

„Tele2 Laisvo interneto“ pasiūlymas geresnėmis sąlygomis galioja „Tele2“ klientams, turintiems 1 ir daugiau pokalbių planų vieno vartotojo vardu, o nuolaidos dydžiai priklauso nuo turimų numerių skaičiaus. Pasiūlymas galioja pasirašant 24 mėn. sutartį kartu su įranga (modemu, kompiuteriu, planšete).

„Tele2 Laisvo interneto“ sutarties metu nutraukus pokalbių planų sutartis, nuolaida internetui nustos galioti. Pasiūlymo laikas ribotas ir jis negalioja verslo klientams.

Dar nesate „Tele2“ klientas?

Jei nesate „Tele2“ klientas ir savo vardu neturite nė vieno pokalbių plano operatoriaus tinkle –namų internetą šiuo metu vis tiek galite įsigyti pigiau. Rinktis galima iš visų 5 „Tele2 Laisvo interneto“ planų su skirtingais duomenų paketais, o jų kaina prasideda nuo 4,90 Eur/mėn.

Pasiūlymas galioja pasirašant 12 arba 24 mėn. sutartį kartu su įranga (modemu, kompiuteriu, planšete).Pasiūlymo laikas – ribotas.

Internetas ten, kur ir jūs

„Tele2 Laisvo internetas“ yra ypatingas tuo, kad juo naudotis yra itin paprasta, o tai daryti galima bet kurioje vietoje – jis nėra susietas su gyvenamosios vietos adresu.

Naudojimui tereikia trijų dalykų: modemo, „Tele2 Laisvo interneto“ SIM kortelės ir rozetės. Modemu ir SIM kortele pasirūpins „Tele2“ darbuotojai, o viskas, ką reikia turėti namuose, sodyboje ar kelionėje, tai – rozetė.


a

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode