Sprogimas

2021 metų vestuvinių žiedų tendencijos: kas laukia ateinančiais metais?

Galima neabejoti, kad 2021 m. vestuvių tendencijoms įtakos turės Covid-19 pandemija ir 2020 m. karantinas. Šiais metais tūkstančiai jaunųjų ir jaunikių buvo priversti atšaukti ar atidėti savo vestuves, daugelis su mintimi, kad jų 2021 m. vestuvės būtų dar didesnės ir geresnės, tačiau mums visiems mokantis prisitaikyti prie gyvenimo po koronaviruso gali tekti patobulinti savo planus.

Tai nereiškia, kad 2021 m. vestuvės nebus pasakiškos, tačiau turime sutikti, kad koronavirusas turės didelį poveikį kaip vestuves švęsime ateinančiais metais. Taigi, kaip atrodys 2021 m. vestuvės ir kokie žiedai bus populiarūs kitais metais? Viskas, ką jums reikia žinoti apie vestuvinius žiedus, rasite šiame straipsnyje su išsamiu 2021 metų vestuvinių žiedų tendencijų vadovu pagal Dote.lt juvelyrus.

 

Jaunieji puošis išskirtiniais vestuviniais žiedais

Prognozuojame kad 2021 m. poros vis dažniau nuspręs pasirinkti išskirtinius žiedus. Tradicinius geltono aukso žiedus pakeis kelių metalų deriniai su deimantų inkrustacijomis. Vestuviniai žiedai, pagaminti iš įvairių spalvotų metalų, yra itin populiarios, o nuotakos, dėvinčios ir auksinius, ir sidabrinius papuošalus, turėtų suklusti. Skirtingų aukso spalvų derinimas, jūsų žiedui gali suteikti ypatingą prasmę; rožinis auksas reiškia meilę, baltas auksas draugystę, o geltonas auksas ištikimybę.

20-166

 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode