Parama dėkojame




Sprogimas

Lėlytės mergytėms: į ką svarbu atkreipti dėmesį renkantis?

Kad lėlytės yra vienas populiariausių žaislų mergytėms, su tuo ko gero sutinka visi. Nt ir berniukai mėgsta žaisti lėlėmis, kartu su mergaitėmis žaidžia namus, kuria vaidmenis, stato namus. Ir būtent dėl šios priežasties galima teigti, kad lėlių niekada nebus per daug. Tačiau net ir tuo atveju, jei savo dukrai ar sūnui nusprendėte nupirkti dar vieną naują lėlę ir tai tikrai nebus brangus pirkinys, vis tiek svarbu elgtis atsakingai ir įvertinti tam tikrus kriterijus ir aplinkybes. 

Kokias lėlytes jūsų dukra jau turi?

Prieš nupirkdami dar vieną lėlę, atsakingai įvertinkite, kokias jau turi jūsų vaikas / vaikai. Ne paslaptis, kad lėlių asortimentas šiandien turi ypač didelį asortimentą, todėl prieš perkant dar vieną panašią lėlę verta apsvarstyti ką būtų galima įsigyti naujo, kad jūsų vaikai turėtų galimybę žaisti su kuo įvairesnėmis ir įdomesnėmis lėlėmis. Tad belieka tik prisiminti, kokias lėles jau turi jūsų dukra ir nupirkti... ką nors visiškai išskirtinio!

Ar galima sutaupyti?

Ne paslaptis ir tai, kad daugeliui tėvų yra aktualu ne tik tai, kuo jų vaikui gali būti naudingas vienas ar kitas žaislas, bet ir tai, kaip jo įsigijimas suplonins kišenę. Kadangi dar vienos lėlytės įsigijimas (galbūt jau penktos ar dešimtos) reiškia išlaidas — svarbu apsvarstyti, galbūt net pasitarti kartu su vaiku, ar tikrai verta pirkti dar vieną lėlę. Na, o jei naujos lėlės praskaidrina jūsų vaikų kasdienybę, o jūs negalite atsispirti vaikų prašymams ir argumentams – nepamirškite, kad ne visos lėlės yra brangios, pirkdami lėlę, tikrai galite išleisti nedaug. Kad taip ir būtų, labai svarbu vengti spontaniškų pirkinių, t. y. lėlę įsigyti tik gerai apgalvojus, pavyzdžiui, prieš tai pasidomėjus gaminių kainomis, kainas palyginus internete. Tai padaryti bus ypač patogu bei paprasta, jei nuspręsite lėlę įsigyti internetu. 

 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode