RETRO

Profesionali ar paprasta nagų lempa?

Prieš renkantis lempą, gerai apgalvokite kur ji jums bus reikalinga. Ar planuojate darytis manikiūrą pačios namuose tik sau ar turite didesnių lūkesčių ir galvojate, jog norėtumėte laikui bėgant apsiimti gražinti ir kitas moteris. O gal jau esate patyrusi grožio meistrė ir ieškote profesionalios lempos savo grožio kabinetui. Be jokios abejonės jūsų rinkimąsi palengvins gel.lt internetinė parduotuvė, kurioje rasite lempas nagams bei jų išsamius techninius aprašymus, pagal kuriuos lengvai išsirinksite jūsų poreikius atitinkančią prekę.

Paprastam geliniam lakavimui darant manikiūrą ar pedikiūrą namuose, kai procedūras atliekate sau arba artimoms draugėms, pakanka mažiau galingos UV lempos kuri siekia 9W. Tačiau jei jūsų kasdienis darbas atliekant higienines grožio procedūras reikalauja greičio, kokybiškumo ir patenkintų klienčių šypsenų, rinkitės galingas LED lempas kurių galia siekia 48W. Tokių lempų modeliai ypatingi tuo, jog gelį išdžiovina vos per 15 s., skirtingai nei dirbant su UV lempa, kurioje gelis laikomas iki 2 minučių. Todėl klienčių, išgražintais bei tvarkingais nagais išleisite kur kas daugiau. 

Kodėl nagas kaista?

Neretai tenka susidurti su atvejais, kai įdėjus jau nulakuotus nagus su geliu ar laikinuoju geliniu laku po lempa, šis pradeda kaisti. Toks jausmas lyg kažkas beprotiškai spaustų nagus iš vidaus. Kodėl taip atsitinka?

Viena iš priežasčių, tai gali būti išplonėjusi nago plokštelė, kuri priklauso nuo asmeninės žmogaus fiziologinės būklės. Taip pat dažnai pasitaikanti priežastis, kai nago kaitimą sukelia per stiprios UV/LED lempos, kai tai atsitinka nuo pačios medžiagos, kadangi viso polimerizavimo (kietinimo) proceso po lempa metu juda molekulės, kurios įkaista, susitraukinėja ir galiausiai gelia.

Jei jaučiate tokius pojūčius, nedvejodami pasisakykite savo grožio meistrui (-ei), kuris atsižvelgdamas į susidariusią situaciją gali pamažinti lempos galingumą, prailginti laikymo trukmę po lempa, ar pakeisti kitą, galbūt jūsų organizmui ne tokį jautrų gelį ar ilgalaikį nagų laką. Vsi veiksmai atliekami vardan jūsų gerovės. Nes tiek klientas tiek meistras yra suinteresuotas kokybiško darbo rezultatu.

22-116

 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode