Sprogimas

Pakistano keleivinis lėktuvas, kuriame tikriausiai buvo daugiau kaip 100 žmonių, penktadienį sudužo šalies pietiniame Karačio uostamiestyje, pranešė civilinės aviacijos valdyba.

Nacionalinės televizijos paskelbtose nuotraukose matyti valstybinės Pakistano tarptautinių avialinijų lėktuvas „Airbus 320“, nukritęs gyvenamajame rajone. Virš namų kilo juodų dūmų debesys.

„Karačyje sudužo lėktuvas. Stengiamės patvirtinti keleivių skaičių, bet pirminiai [duomenys] rodo, kad buvo 99 keleiviai ir aštuoni įgulos nariai“, – sakė aviacijos valdybos atstovas Abdul Sattaras Khokharas (Abdul Sataras Chocharas). Jis pridūrė, kad laineris skrido iš Lahoro ir nukrito netoli kelionės tikslo – Karačio Jinnah (Džinos) tarptautinio oro uosto.

Pakistane komerciniai skrydžiai kelias savaites buvo įšaldyti dėl koronaviruso pandemijos. Juos leista atnaujinti tik prieš kelias dienas.

Redaktorius Raimondas Čiuplys

Karačis, Pakistanas, gegužės 22 d. (AFP-„Interfax“-BNS).

Airinme.lt nuotrauka

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode