Sprogimas

Nacionalinės sporto organizacijos, padedančios Ukrainos sportininkams Lietuvoje, kviečiamos kreiptis dėl paramos

kviecŠvietimo, mokslo ir sporto ministerija skelbia antrą kvietimą šalies sporto šakų federacijoms ir neįgaliųjų sporto organizacijoms teikti paraiškas išlaidoms, patirtoms siekiant padėti Ukrainos aukšto meistriškumo sportininkams bei treneriams, finansuoti. Tam numatyta skirti iki 50 tūkst. eurų.

Konkurso būdu bus finansuojama dalis išlaidų, kurias šalies sporto federacijos ir neįgaliųjų sporto organizacijos nuo karo pradžios patyrė padėdamos Ukrainos aukšto meistriškumo sporto komandoms Lietuvoje. Gali būti kompensuojamos išlaidos, patirtos rengiant aukšto meistriškumo treniruočių stovyklas Ukrainos sportininkams Lietuvoje, jiems dalyvaujant aukšto meistriškumo sporto varžybose (inventoriaus nuoma, medicinos ir sveikatos apsaugos paslaugos, dopingo patikros ir tyrimų procedūros ir kt.) Lietuvoje, taip pat Ukrainos sportininkų, juos lydinčių bei aptarnaujančių specialistų, medicinos personalo apgyvendinimo, transporto ir pan. išlaidos.

Minimali galima lėšų suma vienam pareiškėjui siekia 500 eurų.

Paraiškas konkursui sporto šakų federacijos ir neįgaliųjų sporto organizacijos gali teikti iki lapkričio 11 d. elektroniniu paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..">Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

Tokioms sporto šakų federacijų išlaidoms iš dalies finansuoti ŠMSM šiemet jau skyrė daugiau nei 81 tūkst. eurų.

Su Finansavimo tvarkos Ukrainos aukšto meistriškumo sporto komandoms aprašu galima susipažinti čia.

ŠMM nuotrauka

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode