Sprogimas

Renkantis vasarines sukneles: paieškas palengvinsiantys patarimai

Kiekviena moteris mėgsta sukneles. Net kai moters spintoje yra daugybė drabužių, ji niekada nepraleis progos įsigyti dar vieną suknelę! Tačiau šiuolaikinis suknelių asortimentas yra labai didelis, o mados keičiasi kiekvieną sezoną, todėl kartais būna sunku apsispręsti, kokia nauja suknele vertėtų papildyti savo vasarinių suknelių kolekciją. Ir nors gali kilti daugybė dilemų, kelių praktiškų patarimų pagalba vasarinės suknelės pasirinkimas turėtų tapti gerokai paprastesnis.

Įvaldykite spalvų žaidimą

Permainingi lietuviškoms vasaroms būdingi orai reikalauja reguliariai keisti savo aprangos spalvas. Tamsių spalvų suknelės, kurias mėgote dėvėti žiemą, vasarą netiks. Kadangi šios mados detalės sugeria daugiau šilumos, šiltajam metų laikui puikiai tinka šviesių ir gaivių spalvų drabužiai. Balta, smėlio ir geltona – tai keli šviesūs atspalviai, kurie atrodo šauniai ir leidžia jaustis tiesiog puikiai.

Atsižvelkite į suknelės audinį

Be tinkamos vasarinės suknelės spalvos pasirinkimo, būtina atkreipti dėmesį ir į jos audinį. Nuo to gali tiesiogiai priklausyti, kaip jausite suknelę ją dėvėdamos ir ar tai bus tinkamas audinys numatomiems orams. Be to, sprendžiant, kokį audinį vertėtų pasirinkti, turėtumėte įsitikinti, kad suknelę galėsite lengvai skalbti namuose.

Kuo laisviau, tuo geriau

Vasarą venkite labai aptemptų suknelių ir rinkitės laisvesnes. Dėl aptemptos suknelės jausitės nepatogiai ir negalėsite lengvai judėti. Vasarą kūnui reikia kvėpuoti, o tai įmanoma tik dėvint laisvus drabužius.

Venkite siuvinėtų drabužių

Siuvinėtos suknelės yra žavūs drabužiai, kuriuos galima dėvėti bet kokia proga ir kurie yra labai elegantiški. Tačiau siuvinėjimas suknelę daro daug sunkesne, kuri labiau priglunda prie kūno, todėl ją dėvėdamos galite jaustis nepatogiai. Tačiau jei vis dėlto esate didelė siuvinėtų drabužių gerbėja, galite rinktis šviesios spalvos suknelę, kurioje dekoro sumetimais būtų išsiuvinėta tik nedidelė suknelės dalis.

Gėlės yra gaivos suteikiantis pasirinkimas

Gėlėta suknelė tinka visais metų laikais. Gėlių raštai suteikia suknelei daugiau gaivumo ir pagerina nuotaiką. Galima rinktis iš daugybės gėlėtų suknelių – nuo suknelių atidengiančių pečius, iki maksi bei vakarinių suknelių.

Nepamirškite džinsinio audinio

Kaip ir gėlių, bet kurio vasaros sezono mados tendencijos yra tarytum neišbaigtos, jei savo drabužių spintoje neturite džinsinės aprangos. Džinsinis audinys visuomet buvo madingas, ir šis stilius neatsiejama mados pasaulio dalimi bus dar daugybę metų. Todėl jei ypatingai mėgstate džinsinį audinį, tačiau taip pat norite lengviau pasipuošti vasariškomis dienomis, visuomet galite drąsiai rinktis džinsinę suknelę, kuri padės jums atrodyti prašmatniai ir smagiai pasitikti artėjančios vasaros orus.

Naudokite aksesuarus

Aksesuarai yra stilingi ir įvairiapusiškai naudingi. Jie papildo bet kokią aprangą ir kartu gali padėti jums lengviau apsisaugoti nuo kenksmingų ultravioletinių saulės spindulių, kai laiką leidžiate gryname ore, bandydamos pasimėgauti maloniai šildančia saulute. Nuo akinių nuo saulės iki skrybėlių – yra daugybė nebrangių, tačiau labai elegantiškų vasarai skirtų aksesuarų, kuriuos lengvai priderinsite prie savo vasariškos aprangos ir suteiksite daugiau žavesio savo įvaizdžiui. Nesvarbu, kokiai progai ruošiatės, derinkite savo suknelę su įdomiais aksesuarais ir paverskite savo įvaizdį nepriekaištingu bei traukiančiu aplinkinių dėmesį.

Pabaigai

Nors galbūt jums iki šiol atrodė, kad įsigyti tobulai jums tinkančią vasarinę suknelę yra labai sudėtinga, tačiau vadovaujantis teisingais ir kryptingais patarimais tai padaryti jums turėtų būti daug lengviau. Tad užuot ilgai ir nuobodžiai kvaršinusios sau galvą daugybe klausimų ir veltui eikvojusios savo brangų laiką, kurį galėtumėte skirti mėgavimuisi šiltomis ir džiuginančiomis dienomis, ieškodamos sau tinkančios suknelės, nepamirškite pasinaudoti šiais patarimais!

22-75

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode