Sprogimas

„Maximos“ dovanoti 30 tūkst. eurų mažeikiškei padės įgyvendinti svajonę

Lietuviškas prekybos tinklas „Maxima“, švęsdamas 30-mečio jubiliejų, tęsia įspūdingas dovanų dalybas savo klientams. 30 tūkst. eurų – tokį „Gimtadienių gimtadienio“ žaidimo prizą kovo mėnesį laimėjo Inga Lukošienė iš Mažeikių, kuri lemtingą savaitgalį tenorėjo įsigyti keletą kosmetikos prekių. Tai vienas iš 12 didžiųjų prizų, kuriuos „Maxima“ įteikia kas mėnesį iki pat metų pabaigos.

„Mūsų jubiliejus yra 30-ties metų kelionė, kurią keliavome kartu su klientais – jų pasitikėjimas ir lojalumas visą šį laiką buvo mūsų įkvėpimo šaltinis, augimo ir tobulėjimo variklis. Kviesdami klientus dalyvauti „Gimtadienių gimtadienio“ žaidime, norime sukurti šventę su gausybe vertingų dovanų ir taip išreikšti mūsų dėkingumą“, – sako „Maximos“ Rinkodaros projektų skyriaus vadovas Kristupas Buzys.

Mėnesio prizą laimėjusi Inga pasakoja, jog lemtingąją dieną „Maximoje“ atsidūrė neatsitiktinai, mat šis prekybos tinklas jai labiausiai patinka. Anot mažeikietės, užėjusi kitur, ji įsigyja tik keletą prekių – ko tuo metu labiausiai reikia, o užėjusi į „Maximą“ visuomet prie kasos prieina vežina prekių pilnu vežimu.

„Metai iš metų kiekvieną šeštadienį kartu su vaikais vykstame apsipirkti į „Maximą“. Tą lemtingąjį kartą pamėgtoje Mažeikių Laisvės gatvėje esančioje „Maximoje“ vyko „Grožio mugė“. Pamenu, kad norėjome tik šiek tiek papildyti šaldytuvo ir grožio priemonių atsargas, tačiau, kaip visuomet, grįžome namo pilnais krepšiais“, – prisimena p. Inga.

Kai sulaukė skambučio iš „Maxima“ tinklo atstovų su žinia, jog laimėjo vertingą prizą, moteris pasakoja iš pradžių negalėjusi patikėti, kad tai įvyko iš tikrųjų. Laimėta suma be galo džiaugėsi ir Ingos artimieji – ji neslepia, kad aplankiusi sėkmė visus šokiravo.

„Mama man pasakojo, kad loterijoje esu laimėjusi vieną kartą, vaikystėje, kai dar pirkdavau popierinius bilietukus, tačiau tą kartą laimėjimas buvo gerokai mažesnis. Pamenu, kad už laimėtą sumą mama nupirko man dailias sportines kelnes – kaip vaikui tai buvo išties didelė dovana“, – prisiminimais dalijasi kovo mėnesio laimėtoja.

30 tūkst. eurų prizą Inga skirs būstui – moteris pasakoja iki šiol gyvenanti pas tėvus ir seniai planuojanti įsigyti nuosavą būstą, kurį jau yra išsirinkusi. Turimos santaupos drauge su „Maximoje“ laimėta solidžia suma leis įsigyti ir įsirengti namus pagal savo norus.

„Mums patiems dovana ir džiaugsmas, kai klientai lieka apstulbę iš nuostabos, gerų emocijų ir gali įgyvendinti tai, apie ką ilgai svajojo. Šiais metais išrinksime dar 9 laiminguosius, kuriems atiteks 30 tūkst. eurų prizai, o iš viso per šiuos metus išdalinsime virš milijono dovanų“, – teigia K. Buzys.

Norint dalyvauti „Gimtadienių gimtadienio“ dienos žaidime tereikia apsipirkti „Maximos“ parduotuvėje ir pasinaudoti „Ačiū“ lojalumo kortele. Dalyvauti ir laimėti vertingas dovanas savaitės ir mėnesio žaidimuose gali kiekvienas pirkėjas, per apsipirkimą išleidęs bent 15 eurų sumą ir pasinaudojęs „Ačiū“ kortele.

Ernestos Šneidaraitytės nuotr.: Kristupas Buzys ir Inga Lukošienė

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode