Parama dėkojame




Sprogimas

Popiežius italams mokiniams: atsiminkite savo bendraamžius Ukrainoje

italamsTrečiadienio rytą, kaip atskira bendrosios audiencijos dalis, Šv. Petro bazilikoje įvyko popiežiaus Pranciškaus susitikimas su beveik dviem tūkstančiais italų mokinių iš Milano. Sveikindamas mokinius, popiežius jų prašė atsiminti savo bendraamžius, kenčiančius Ukrainoje, už juos melstis.

„Atsiminkite daugybę vaikų, berniukų ir mergaičių, kurie gyvena karo sąlygomis, kurie šiandien kenčia Ukrainoje“, – sakė Pranciškus. „Jie yra tokie patys kaip jūs – šešerių, septynerių, dešimties, keturiolikos metų. Tačiau jūs esate ramūs dėl ateities, galite džiaugtis socialiniu saugumu, augti taikioje visuomenėje. O tie vaikai, net labai maži, turi bėgti nuo bombų. Jie labai kenčia. Kenčia šaltį. Atsiminkite juos.“

„Aš sukalbėsiu maldą“, – tęsė popiežius, –  o jūs savo širdimis ir mintimis melskitės kartu su manimi. „Viešpatie Jėzau, meldžiuosi už vaikus, mergaites, berniukus, kurie gyvena krentant bomboms, mato šį baisų karą, neturi maisto, turi bėgti palikdami namus. Viešpatie Jėzau, pažvelk į šiuos vaikus, į šiuos jaunuolius: pažvelk į juos, apsaugok juos. Jie yra mūsų, suaugusiųjų, išdidumo aukos. Viešpatie Jėzau, laimink šiuos vaikus ir saugok juos“, – meldė popiežius Pranciškus. (jm / Vatican News)

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode