Sprogimas

Latvijoje kol kas neatnaujins turistinių kelionių

Tarptautinio turizmo organizatorė Latvijoje „Tez Tour“ pranešė neketinanti iki ypatingosios padėties, įvestos dėl koronaviruso pandemijos, pabaigos atnaujinti turistinių kelionių į trečiąsias šalis.

Anot „Tez Tour“, kai tik epidemiologinė padėtis Latvijoje visiškai atitiks saugių kelionių bei poilsio kriterijus, iškart bus atnaujinta skrydžių į populiarias turistines vietas programa.

„Tai yra mūsų neabejotina ir tvirta pozicija. Net ir dabar, kai oficialiai įmanoma organizuoti skrydžius į kelias turistines vietas, mes aiškiai suprantame visas su kelionėmis susijusias rizikas ir galimas jų pasekmes, nes COVID-19 ir toliau kelia grėsmę“, – sakė bendrovės vadovas Konstantinas Palgovas.

Jis pabrėžė, kad „Tez Tour“ yra visiškai pasirengusi 2021 metų vasaros sezonui ir tikisi dideles kelionių paklausos, įskaitant išvykstamąjį ir atvykstamąjį turizmą.

Palgovas prognozuoja, kad turizmas turėtų pradėti grįžti prie įprasto ritmo šių metų balandžio-gegužės mėnesiais, tačiau šis procesas bus laipsniškas.

„Tez Tour“ organizuoja turistines keliones iš Latvijos į kurortus Italijoje, Austrijoje, Ispanijoje, Andoroje, Turkijoje, Graikijoje, Egipte, Kipre, Bulgarijoje, Jungtiniuose Arabų Emyratuose, Tailande, Maldyvuose, Kuboje, Dominikos Respublikoje ir kitose šalyse.

BNS nuotr.

Informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo neleidžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode