Parama dėkojame




Paaugliai reketavo moksleivį

Šią savaitę rajone užregistruoti du vagystės ir vienas turto prievartavimo atvejai. Iš dvylikamečio išreikalauta nemaža pinigų suma. Apvogta parduotuvė ir sandėliukas.

Reikalavo pinigų

Antradienį pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl to, kad du moksleiviai – keturiolikmetis ir dvejais metais jaunesnis jo draugas – reketavo dvylikametį moksleivį. Policijos duomenimis, reketininkai moksleiviui smurtu pradėjo grasinti nuo praėjusių metų rugpjūčio 15 d. Jie iš moksleivio reikalavo ne tik daiktų, bet ir pinigų. Dvylikametis savo skriaudikams perdavė 900 litų (260,66 eurų). Už turto prievartavimą gresia areštas arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

 

 

Įsibrovė ir pavogė

Pirmadienį vakare iš parduotuvės „Sava sodyba“, Gamyklos g. 30, pagrobti įvairūs darbo įrankiai, benzininiai pjūklai, pinigai. Tikslus pagrobtas turtas ir padaryta turtinė žala nustatinėjama. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Vasario 6 d. ryte pastebėta, kad iš sandėliuko Pavasario g. 23 pirmoje laiptinėje, tarp ketvirto ir penkto aukšto, dingo kvepalai, įvairūs dokumentai. Žala tikslinama. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode