Parama dėkojame




Sužeisti du vyrai ir mažametis

Ketvirtadienį vakare kelyje Mažeikiai–Plungė–Tauragė susidūrus dviem automobiliams sužeisti trys žmonės.

Pristatyti į ligoninę

39-erių metų Šerkšnėnų kaimo gyventojas, važiuodamas su savo aštuonmečiu sūnumu ir vairuodamas automobilį „Hyundai Santa Fe“, norėdamas aplenkti ta pačia kryptimi važiuojantį automobilį BMW 525, neįsitikinęs, kad manevras bus atliktas saugiai, išvažiavo į priešingą eismo juostą ir susidūrė su priešais atvažiuojančiu automobiliu „Honda Accord“, kurį vairavo 31-erių metų automobilio savininkas.

Eismo įvykio metu apgadinti automobiliai ir sužeisti trys žmonės. VšĮ Mažeikių ligoninė mažamečiui keleiviui diagnozuota kairės blauzdos ir dantų sumušimas, o tėvui – kairės pusės pilvo ir kaklo sumušimas. Abu nukentėjusieji išleisti gydytis namuose.

„Honda Accord“ vairuotoją teko paguldyti į Ortopedijos–traumatologijos skyrių, jam diagnozuota kairiojo blauzdikaulio viršutinės dalies lūžimas. Dėl šio eismo įvykio Policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Nuvažiavo nuo kelio

Praėjusį pirmadienį, ryte, kelyje Kuršėnai–Mažekiai A. K., vairuodamas automobilį „Nissan Navara“, esant slidžiai kelio dangai nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė automobilio, nuvažiavo nuo kelio ir apsivertė. Eismo įvykio metu apgadintas automobilis ir nulaužtas kelio riboženklis.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode