Parama dėkojame




Sulaikyta vagilė

Šią savaitę rajone užregistruoti du smurto ir penki vagystės atvejai. Dingo iš namų į mokyklą išėjęs vienuolikmetis. Sumuštos dvi moterys. Apvogtos patalpos. Nuo kapo tvorelės nuimtos akmeninės apdailos plokštės.

Dingo berniukas

Antradienį iš namų Žemaitijos g. 33-39 į mokyklą išėjo vienuolikmetis P. P. ir iki šiol negrįžo. Policijos duomenimis, berniukas nepasiėmė telefono, todėl su juo nėra galimybės susisiekti. Taip pat neaišku, su kokiais draugais jis galėtų draugauti. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

 

Patyrė smurtą

Antradienį, apie pietus, namuose, Sodų gatvėje, išgertuvių metu vyras smurtavo prieš moterį. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Dar viena moteris sumušta trečiadienį naktį. Namuose Židikų gatvės gyventojas, gim. 1960 m., jam nustatytas 1,61 promilės girtumas, sumušė savo žmoną, gim. 1960 m. Vyras patalpintas į areštinę.

Įsibrovė ir pavogė

Nuo pirmadienio 17.30 val. iki antradienio 7.30 val. įsibrauta į UAB „Automechanikas“ administracines patalpas Viekšnių g. 20G. Pavogtas kasos aparatas. Padaryta turtinė žala nustatinėjama. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Antradienį, tarp 5.30 val. ir 16.00 val., iš gyvenamojo namo Troškučių kaime, sodininkų bendrijoje „Šaltinėlis“, Versmės g., pavogtas nešiojamasis kompiuteris, 122 eurai, DVD, kurio vertė 70 eurų, dvi vyriškos striukės po 30 eurų, tapatybės kortelė, namo dokumentai, banko kortelės. Taip pat paimta 1100 eurų greitojo vartojimo paskola.

Tarp pirmadienio 15.00 val. ir antradienio 8.30 val. iš garažo Senkelio gatvėje pavogta išregistruoto automobilio „Audi 100“ elektros instaliacija, 80 l dujų balionas bei apšildymo krosnelė. Žala – 100 eurų.

Antradienį, apie 16.00 val., Žemaitijos gatvėje, ties 8 namu, iš matymo pažįstama moteris, gim. 1979 m., iš vyro, gim. 1965 m., rankų pagrobė piniginę-metalinę dėžutę, kurioje buvo asmens tapatybės kortelė, 5 eurai, banko kortelė bei „Ežio“ tinklo papildymo kortelė. Moteris sulaikyta ir patalpinta į areštinę.

Nuo kovo 7 d. 14.00 val. iki kovo 11 d. 14.00 val. iš kapinių Tirkšlių miestelyje, Kapų gatvėje, nuo moters senelių kapo pavogtos kapo tvorelės akmeninės apdailos plokštės. Žala – 300 eurų.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode