Marcinkevičius




Po sunkių traumų – neišgyveno

Praėjusią savaitę Mažeikių rajono keliuose užregistruoti eismo įvykiai, kuriuose nukentėjo pėsčiasis, vairuotojai ir keleivis. Nesuvaldę automobilių, vairuotojai apgadino elektros stulpą ir kelio ženklus. Moters vairuojamas automobilis susidūrė su šilumvežiu.

Pakliuvo į ligoninę

      Kovo 7 d., apie 19.10 val., ties Ventos g. 20 automobiliu partrenktas ne pėsčiųjų perėjoje ėjęs 55 metų R. J., kuriam Mažeikių ligoninėje diagnozuota politrauma, išvežtas į Klaipėdos universitetinę ligoninę. Automobilio vairuotojas iš eismo įvykio vietos pasišalino. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

 

 

      Kovo 9 d. 16.09 val. kelio Viekšniai–Stočkai–Pievėnai 6-ajame kilometre vairuotojas M. P. vairavo neįregistruotą nustatyta tvarka ir neapdraustą privalomuoju civilinės atsakomybės draudimu mopedą neturėdamas teisės vairuoti, kai teisė vairuoti atimta, būdamas neblaivus, nustatytas vidutinis 1,89 promilės girtumas, nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė mopedo ir apsivertė. Sužeistas mopedo vairuotojas pristatytas į Mažeikių ligoninę.

      Kovo 12 d. 14.46 val. Židikų k., sankryžoje Mažeikiai–Skuodas–Seda–Židikai blaivus 30 metų vyras, vairuodamas automobilį „Audi 80“, važiuodamas pagrindiniu keliu suko į kairę, kai tuo metu jį lenkė ir į automobilio šoną atsitrenkė motociklas „Kawasaki ZX600“, vairuojamas 17-mečio (gyv. Židikų k.). Eismo įvykio metu sužalotas motociklo vairuotojas ir kartu važiavęs 18 metų keleivis (gyv. Židikų k.). Dėl daugybinių lūžių ir kitų sužalojimų nepilnametis gydomas Klaipėdos vaikų ligoninėje, jis sąmoningas, 18-mečiui diagnozuota politrauma, jis – Klaipėdos universitetinės ligoninės Reanimacijos skyriuje, komos būsenos. Sekmadienio vakare jaunuolis mirė. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Susidūrė su šilumvežiu

      Praėjusį antradienį AB „ORLEN Lietuva“ teritorijoje vairuotoja E. D., vairuodama automobilį „Škoda Roomster“ ir važiuodama per geležinkelio pervažą, nepastebėjo iš dešinės pusės atvažiuojančio šilumvežio ir su juo susidūrė. Eismo įvykio metu apgadintos abi transporto priemonės.

Nepasirinko saugaus greičio

      Tą pačią dieną, 10.05 val., Balėnų kaime, ties Plienakių–Kepyklos g. sankryža nežinomas vairuotojas, vairuodamas nežinomos markės transporto priemonę, nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė automobilio, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į elektros stulpą. Vairuotojas iš eismo įvykio vietos, nepranešęs policijai, pasišalino.

      Šeštadienį, 9.26 val., kelio Kuršėnai–Mažeikiai 36-ajame kilometre vairuotojas M. G., vairuodamas automobilį „VW Touareg“, nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė automobilio, atsitrenkė į kelio ženklus ir juos apgadinęs iš eismo įvykio vietos pasišalino.

     

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode