Marcinkevičius




Bandė papirkti pareigūnus

Praėjusios savaitės pabaigoje rajone vyrai smurtavo prieš moteris. Siekdamas išvengti administracinės atsakomybės, vyriškis bandė papirkti policijos pareigūnus. Vagys brovėsi į garažus, namą ir automobilį. Rastas sprogmuo.

„Auklėjo“ smūgiais

Gegužės 7 d., apie 17.18 val., Gamyklos g. vyras (gimęs 1988 m.) delnu sudavė smūgius žmonai (gimusiai 1994 m.) į veidą.

Tą pačią dieną, apie 23.00 val., Viekšniuose kilusio konflikto metu vyras (gimęs 1991 m.) ranka trenkė keletą smūgių sugyventinei (gimusiai 1994 m.) į veidą.

Siūlė kyšį

Šeštadienį, 11.33 val., Žemalės k. vyras (gimęs 1968 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės, Telšių apskr. VPK Mažeikių r. PK Viešosios policijos skyriaus pareigūnams davė 20 eurų kyšį. Vyras po apklausos paleistas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pasisavino svetimą turtą

Laikotarpyje nuo gegužės 5 d. 17.20 val. iki gegužės 6 d. 17.50 val. Senkelio g. įsibrauta į garažą, iš kur pavogti įvairūs daiktai, priklausantys vyrui (gimusiam 1989 m.).

Tarp gegužės 4 d. 17.15 val. ir gegužės 6 d. 9.00 val. Algirdo g., pritaikius durų spynos raktą, taip pat įsibrauta į garažą, iš kur pavogtas suvirinimo vienfazis pusautomatis, argono angliarūgštės mišinio balionas, dažų purkštuvas, raktų galvučių komplektas, įvairių raktų rinkinys, radijo imtuvas su kolonėlėmis ir stiprintuvu, keturi ratlankiai, keturios padangos, dvi dygliuotos padangos su ratlankiais. Padaryta 830 eurų turtinė žala.

Gegužės 7 d., apie 23.00 val., Ruzgų k., išdaužus namo antrojo aukšto balkono durų stiklo paketą, įsibrauta į gyvenamąjį namą, iš kur pagrobti grynieji pinigai, antikvariniai ir kiti vertingi daiktai, asmeniniai dokumentai. Padaryta žala nustatinėjama.

Sekmadienį, tarp 14.00 ir 15.00 val., Sedos g., išdaužus automobilio „Nissan Qashqai“ šoninių durelių lango stiklą, buvo patekta į automobilio saloną, iš kurio pagrobta vyriška odinė rankinė ir vyriška džinsinė liemenė. Iš viso padaryta 100 eurų turtinė žala.

Rado sprogmenį

Penktadienį, 14.25 val., Purvėnų k., atliekant žemės ūkio darbus, rastas 75 cm II pasaulinio karo laikų artilerijos sviedinys, kuris sunaikintas vietoje.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode