Marcinkevičius




Dėl nuversto stulpo liko be elektros

      Praėjusią savaitę rajono keliuose nukentėjo nepilnametė dviratininkė, susižalojo į stulpą atsitrenkusio automobilio vairuotojas. Vienas eismo įvykio kaltininkas iš įvykio vietos pasišalino, nepranešęs policijai.

Nukentėjo dviratininkė

      Tos pačios dienos vakare, 21.29 val., Viekšniuose, ties Akmenės g. 28, dviračio vairuotoja, 14-metė G. M., kirto važiuojamąją dalį, neįsitikinusi, kad tai daryti saugu, ir susidūrė su atvažiuojančiu automobiliu „VW Passat“, vairuojamu G. B., gimusios 1995 m. nukentėjusi dviratininkė pristatyta į Mažeikių ligoninę, po apžiūros išleista gydytis ambulatoriškai.

Vairavo neblaivus

      Šeštadienį vakare, 21.10 val., Kurmaičių k., ties Žilvičio 1-oji g. 1, pievėniškis vairuotojas M. Ž., budamas neblaivus, jam nustatytas vidutinis 2,47 promilės girtumas, vairuodamas automobilį „Peugeot 404“, nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė automobilio ir atsitrenkė į stulpą bei tvorą. Susižalojęs vairuotojas pristatytas į ligoninę.

      Į įvykio vietą atvykę bendrovės „Energijos skirstymo operatorius“ darbuotojai sutvarkė ant žemės nukritusius laidus. Ugniagesiai patraukė ant kelio gulėjusį stulpą. Dėl avarijos dalis sodininkų kurį laiką neturėjo elektros.

Atsidūrė griovyje

      Liepos 11 d. 5.48 val. kelio Mažeikiai–Laižuva 9-ajame kilometre nežinomas vairuotojas, vairuodamas automobilį „Mazda 626“ be valstybinių numerių, priklausantį, mažeikiškiui G. P., nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė automobilio, įvažiavo į griovį ir apsivertė. vairuotojas iš eismo įvykio pasišalino nepranešęs policijai. Apgadintas automobilis ir kelio šlaitas.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode