Marcinkevičius




Vandalai nuniokojo paminklą

 Praėjusios savaitės pabaigoje rasti mirę žmonės. Moteris pareiškė apie iš užsienio turėjusio grįžti sūnaus dingimą. Neblaivūs vyrai smurtavo prieš savo gyvenimo moteris. Alyva apipiltas paminklas. Vagys pasisavino žoliapjovę ir mobilųjį telefoną.

Rasti mirę

Liepos 31 d., apie 10.24 val., Palnosų k., namuose, ant žemės, rastas vyro, gimusio 1947 m., lavonas. Tos pačios dienos vakare, apie 19.12 val., Mažeikiuose, Tyliojoje g., prie namo, rastas gulintis ant nugaros vaikino, gimusio 1996 m., lavonas. Abu be išorinių smurto žymių.Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Ieško sūnaus

Liepos 28 d. gautas moters, gyvenančios Mažeikiuose, pareiškimas, kad liepos 23 d. iš Anglijos į Lietuvą išvyko jos sūnus, gimęs 1989 m., ir iki šiol negrįžo, telefonu neatsiliepia, jo buvimo vieta nežinoma. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl asmens paieškos.

Sukėlė skausmą

Ketvirtadienį, apie 17 val., namuose, Lėtenių k., neblaivus vyras, gimęs 1969 m. (nustatytas 2,6 promilės girtumas), savo sugyventinei, gimusiai 1978 m., konflikto metu kumščiu trenkė į veidą ir jai parkritus spyrė į galvą.

Šeštadienį, apie 22.45 val., Žemaitijos gatvėje gyvenantis neblaivus (nustatytas 2,14 promilės girtumas)sutuoktinis, gimęs 1994 m., konflikto metu spyrė į šoną bei smaugė neblaivią (nustatytas 0,90 promilės girtumas) žmoną, gimusią 1996 m.

Apipylė alyva

        Liepos 30 d. Užlieknės k. kapinėse pastebėtas alyva apipiltas kapo paminklas.

Pasisavino daiktus             

Tą pačią dieną pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės Gyvolių k., kur iš sodyboje esančio neužrakinto garažo pavogta žoliapjovė.

Liepos 31 d., laikotarpyje nuo 11.00 iki 11.05 val., Mažeikiuose, J. Basanavičiaus g., ligoninėje, iš užrakintos nešvarių skalbinių patalpos buvo pagrobtas moteriai (gimusi 1967 m.) priklausantis mobiliojo ryšio telefonas „Smart“. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode