Marcinkevičius




Leckavos Dainų slėnyje nuskambėjo Jokūpynių jomarkas

Šeštadienį Leckavos Dainų slėnyje vyko šventė „Jokūpynių jomarkas 2016“. Joje norintys turėjo galimybe dalyvauti sporto varžybose, gauti apdovanojimus bei pasiklausyti nuotaikingo koncerto.

Netrūko užsiėmimų

Jau nuo pat pietų Dainų slėnyje netrūko šventės dalyvių. Vyko tautodailininkų ir amatininkų mugė, įvairios atrakcijos, žaidimai vaikams ir tėveliams. Pageidaujantys galėjo pajodinėti arkliais, mažaisiais poniais, pašokinėti ant batuto, paplaukioti baidarėmis ir pasimėgauti kitomis pramogomis.

Vyko atidarymas

Pavakarę – šventės „Jokūpynių jomarkas 2016“ atidarymas. Urvikių kultūros centro direktorė Vita Černookienė linkėjo tokią šventę švęsti dar ilgai: „Jeigu jau prieš 100 metų buvo Jokūpynių jomarkas, tai, iš tikrųjų, norėtųsi jį dar švęsti 100 metų į priekį. Norėčiau pasidžiaugti ir pasakyti tais pačiais prisistatymo dainos žodžiais: „Mūsų dienos – kaip šventė.“ Džiaukimės kiekviena diena, kad esame, kad susirenkame ir kad tuos 100 metų būtume kartu šiame gražiame Dainų slėnyje.“

„Tikrai labai smagu matyti jus visus čia, pas mus, Leckavoje. Smagu, kad jūs palikote visus savo rūpesčius ir atvažiavote į šitą nuostabų kampelį. Manau, kad visi su savimi pasiėmėte gerą nuotaiką, ir tikiuosi, jog jums ši šventė bus smagi ir gera. Ačiū visiems svečiams, kurie atvykote čia“, – dėkojo Leckavos kaimo bendruomenės pirmininkė Ona Savickienė.

Koncertavo ir svečiai

Koncertą dovanojo svečiai iš Latvijos Respublikos, Mažeikių rajono kultūros centrų meno saviveiklos kolektyvai. Grojo gyvo garso grupė „Externas“ (Šiauliai) ir legendinė grupė „Dinamika“. Renginį vainikavo įspūdingi fejerverkai ir smagi diskoteka su „DJ Ramaška“.

Ernesta ŠNEIDERAITYTĖ

Autorės nuotraukos

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode