Parama dėkojame




 

Indonezijoje dingus policijos lėktuvui, skrendančiam į Batamo salą, esančią netoli Singapūro, tikriausiai žuvo visi 13 jame buvusių žmonių.

Ryšys su krovinius ir keleivius galinčiu gabenti lenkų gamybos lengvuoju lėktuvu „M28 Skytruck“, kuriame buvo penki įgulos nariai ir aštuoni keleiviai, dingo šeštadienio rytą, praėjus apie 50 minučių po jo pakilimo iš Pankalpinango oro uosto Bankos-Belitungo provincijoje netoli Sumatros salos pietrytinių krantų, sakoma policijos pranešime. Jis turėjo 10 val. 58 min. vietos (5 val. 58 min. Lietuvos) laiku nusileisti Batame, priklausančiame Riau Salų provincijai.

Visi lėktuvu skridę asmenys buvo policijos pareigūnai, sakoma pranešime.

Indonezijos paieškų ir gelbėjimo tarnybos vadovas Henry Bambangas Soelistyo (Henris Banbangas Sulistjas) sakė, kad gelbėtojai pradėjo paieškų operaciją vandenyse tarp Mensanako ir Sebankos salų.

Jis nurodė, kad kaimo gyventojai rado vieną lėktuvo sėdynę bei krepšį su mobiliuoju telefonu bei policijos dokumentais.

Per televiziją buvo parodytas reportažas, kuriame matoma, kaip iš jūros traukiamos policininkų uniformos ir kitokie drabužiai.

Vietos žiniasklaida, cituodama Tandžungpinango jūrų laivyno bazės vadą, pranešė, kad kaimo gyventojai rado žuvusiųjų palaikų.

Tačiau H.B.Soelistyo negalėjo patvirtinti pranešimų apie rastus žuvusiųjų palaikus.

Džakarta, gruodžio 3 d. (AP-BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode