Rusijos Tolimuosiuose Rytuose buvo aptiktas prieš kelias dienas dingusio vyriškio kūnas; kedro riešutus rinkusį žmogų veikiausiai sudraskė tigras, antradienį pranešė Chabarovsko krašto Vidaus reikalų ministerijos valdybos atstovai.

„Miške buvo aptikti kūno fragmentai su plėšrūno užpuolimo požymiais. Manoma, kad (vyrą užpuolė) tigras“, – pranešė regiono VRM valdybos atstovas.

Jis pridūrė, kad radus palaikus Chabarovsko krašto Bikino rajone policija surengė patikrinimą ir perdavė bylos medžiagą tyrėjams bei gamtosaugos pareigūnams. Šiuo metu svarstoma, ar leisti nušauti žvėrį, sudraskiusį žmogų.

Bikino rajono vadovas Sergejus Koroliovas naujienų agentūrai „Interfax“ sakė, kad ant lavono aptiktos žymės rodo, jog tą žmogų užpuolė būtent tigras, o ne koks nors kitas plėšrūnas.

„Kūnas buvo aptiktas šalia Boicovo kaimo. Tas vyras buvo išėjęs į mišką rinkti kedro riešutų ir dingo“, – sakė S. Koroliovas.

Chabarovskas, Rusija, spalio 31 d. („Interfax“-BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode