Pietų pusrutulyje esančios Brazilijos garsiajame Kopakabanos paplūdimyje Kalėdų Seneliu persirengęs aktorius ketvirtadienį pirmąją vasaros dieną paminėjo ant banglentės.

Aktorius Paulo Mourao (Paulas Moraunas), užsidėjęs baltą barzdą ir kalėdinę kepuraitę, pasveikino vaikus ir įbrido į Atlanto vandenyną Rio de Žaneiro mieste. Jis sakė, kad būtų pernelyg karšta dėvėti pilną Kalėdų Senelio kostiumą, taigi jis mūvėjo šortus ir vilkėjo havajietiškus marškinius.

Nors Kalėdos daugybei pasaulio gyventojų asocijuojasi su židinyje traškančiomis malkomis ir apsnigtais medžiais, pietų pusrutulyje tai – metas išvykai į paplūdimį ir kepsniams.

Kadangi daugumoje šalies mokyklų dabar atostogos, Kopakabanos paplūdimyje laiką leidžia daug vaikų. Nemažai jų, kaip ir aštuonmetė Sofia Camerao (Sofia Kameraun), ketvirtadienį pasinaudojo proga pasisveikinti ir pasikalbėti su banglentininku Kalėdų Seneliu.

Rio de Žaneiras, Brazilija, gruodžio 21 d. (AP-BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode